Crema de mandarines

FullSizeRender (2).

Ingredients (4 persones)

  • Suc de 8 mandarines
  • 1 mandarina
  • 6 rovells d’ou
  • 1 cullerada de farina de blat de moro
  • 4 cullerades de sucre panela
  • 4 fulles de menta

Preparació 

Ratllarem la pell de la mandarina i la reservarem.

Traurem les monges (grills) de les altres mandarines i les desarem en un plat o en un bol.

Barrejarem la farina amb dues cullerades del sucre panela.

Espremerem les mandarines.

Afegirem un rajolí del suc de les mandarines a la barreja i ho remenarem bé. Hi incorporarem els rovells i ho batrem amb energia. Desarem la barreja.

Posarem un cassó al foc amb la resta del suc de les mandarines i la pell ratllada.

Just quan comenci a bullir, hi tirarem una mica de la barreja que hem desat i ho remenarem bé. Hi abocarem la resta d‘aquesta barreja, molt a poc a poc i ho remenarem fins que s’espesseeixi.

Repartirem la barreja en quatre terrines o copes i la deixarem reposar a temperatura ambient.

És opcional posar-hi una mica de sucre al damunt i cremar-lo.

Al damunt de la crema o del sucre hi posarem dos o tres monges (grills) i ho decorarem amb una fulla de menta.

Deliciós! Bon profit!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s