Shazam

shaz0Si un dia sentim una cançó i ens agrada però no sabem qui la canta o com es diu, hi ha una app gratuïta que ens ajudarà a esbrinar-ho en pocs segons.

Aquesta app es diu Shazam. Una aplicació per als mòbils que es pot utilitzar a més de 200 països i que té una base de dades de més de seixanta milions de cançons i de més de cent milions de persones registrades.

Per poder-la utilitzar només caldrà baixar-la al mòbil i tenir connexió a internet. Un cop aconseguides totes dues coses, cada vegada que vulguem informació d’una cançó o d’una música, clicarem el botó de Shazam.

L’icona començarà a donar voltes i Shazam farà ús del micròfon del mòbil per escoltar la peça musical uns segons i quan l’hagi localitzada ens mostrarà tota la informació a la pantalla i permetrà que n’escoltem un fragment que podrem desar en una biblioteca de l’app, veure tot el videoclip de Youtube, si hi és, i comprar-la, si es vol, a iTunes.

Anuncis

6 responses to “Shazam

  1. Shazam ja fa molt temps que va. És una eina prou útil i curiosa. Però recentment he vist una aplicació que, a banda de reconèixer la cançó, el que et mostra és la lletra i la pots anar seguint com un karaoke. És encara més espectacular!

    M'agrada

  2. Genial, llàstima que no contempli el tarareig…

    M'agrada

  3. SoundHound si que funciona amb tarareig. Salut!

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s