Guisat de calamars

guisat de calamarsIngredients
1 kg de calamars
1 cabeça d’alls
3 cebes de Figueres
1 tomata madura
2 fulles de llorer
1 polsim d’orenga
5 patates mitjanes
1 got de vi blanc
Oli verge  d’oliva
Sal

Elaboració

Netegem els calamars i els tallem a rodelles. Els desem. Pelem les cebes i les tallem a talls petits. Pelem la tomata i la tallem a daus.
Posem oli d’oliva en una cassola una mica fonda. Hi afegim de seguida la cabeça d’alls sense pelar, la tomata, les cebes, el llorer i l’orenga i ho fem coure tot plegat a foc baix i amb la cassola tapada durant 10 minuts.
Pelem les patates i les tallem a trossets. Les fregim però sense que quedin massa cuites i les afegim a la cassola. I afegim un got de vi blanc i ho deixem coure 10 minuts més a foc lent.
El cuinat és a punt quan els calamars siguin tous.

Bon profit!

Advertisements

One response to “Guisat de calamars

  1. Retroenllaç: Guisat de calamars | Celler-Adocse

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s