Viure amb coherència

incoherenciaViure amb coherència sembla molt habitual, no obstant pot amagar l’essència del llop vestit d’ovella i sota aquesta vestimenta amagar el seu egoisme i maldat de conveniència. Tots podríem recordar i anomenar persones poc o molt conegudes que han demostrat tenir-la rovellada o ofegada. Que prioritzen el semblar al ser sincerament i autèntica.

Us imagineu un món en què els governs menteixin i espoliïn els més pobres i siguin cecs a les injustícies socials i econòmiques? Que actuïn per conveniència i no per convicció?

Us imagineu un món en què fills maltractin els pares,  homes maltractin les dones o totes dues situacions a la inversa? Un món amb persones que no pensen en el dolor que produeixen?

Us imagineu un món amb persones pèrfides que s’omplin la boca de valors i lliçons, que es creïn un món farcit de falsedat i d’infidelitat a la parella, a la família i/o a elles mateixes? Que les paraules els contradiguin els fets?

Us imagineu un món amb persones que visquin envoltades de la natura amb tot el que  aquesta ens regala i li devem i que l’omplin de productes nocius i de contaminació?

Us imagineu un món amb aquestes persones caracteritzades per la manca de sinceritat, d’amor als altres, caracteritzades per la desconnexió entre el sentir, el pensar i el fer? Realment les voleu en el vostre món?

Jo no!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s